Ingrediƫnten
- 3 el. olijfolie
- 4 paprika's (2 rood, 1 groen, 1 geel), in stukjes
- 1 grote ui, grofgehakt
- 750 gr. Toscaanse aardappelpartjes (voorgekookt)
- 200 gr. biologische spekjes
- 2 teentjes knoflook, grofgehakt
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de ui en paprika 5 minuten op hoog vuur. Schep of schud het geheel regelmatig om.
Voeg de aardappelpartjes toe en bak ze 8-10 min. mee. Schep of schud het geheel regelmatig om. Bak de spekjes in een droge koekenpan in ca. 5 min. uit. Roer de spekjes met de knoflook door het aardappel-paprikamengsel en laat nog even bakken. Voeg naar smaak zout en peper toe. Eet smakelijk!
2 opmerkingen:
erg lekker! Ik heb nog creme fraiche aan het eind toegevoegd.
Leuk idee die toevoeging
Een reactie posten