woensdag 23 februari 2011

Rode kool met röstirondjes en kaas

Wat eten we vanavond? Rode kool met appeltjes met röstirondjes en warme kaas. Wel aangepast aan de doordeweekse dag die het vandaag is. Dus de groenten uit de diepvries, de röstirondjes ook. De kaas heb ik in dikke stukken gesneden en een paar minuten in de oven gezet.
Ingrediënten
  • 450 gr. rode kool met appeltjes (diepvries), ontdooid
  • 14 röstirondjes (diepvries)
  • 250 gr. oude kaas, in plakken van ca. 1 cm
Bereiding
Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden (gewone oven op 230 graden). Bak de röstirondjes in 16 minuten goudbruin en knapperig. Draai halverwege. Warm de rode kool op zonder deze te laten koken. Doe de plakken kaas in een ovenschaal en laat deze gedurende 4 minuten in de oven zacht worden. Let op dat de kaas niet helemaal smelt. Serveer alles op een bord. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: