Ingrediƫnten
- 750 gr. broccoli, in roosjes
- 150 gr. basmatirijst
- 25 gr. roomboter
- 50 ml. droge witte wijn
- 2 tl. Dijon mosterd
- 3 tl. gedroogde dille
- 350 gr. zalmfilet, in kleine blokjes
- 150 gr. biologische garnalen
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kook de broccoli in ca. 5 minuten gaar en pureer met de staafmixer. Kook intussen de rijst in 8 minuten gaar. Smelt de roomboter in een pan en voeg de broccolipuree toe. Schenk de wijn erbij en laat kort koken. Roer de mosterd en dille erdoor en breng op smaak met zout en peper. Roer tot slot de zalmblokjes en de garnalen erdoor en laat ca. 3 minuten goed doorwarmen. De zalm mag niet helemaal gaar worden. Serveer de risjt met de saus. Eet smakelijk!
1 opmerking:
het ziet er bijzonder smerig uit!
Een reactie posten