Ingrediƫnten
- 1 el. arachide-olie
- 250 gr. rundergehakt
- 3 teentjes knoflook, grofgehakt
- 2 tl. ketjap manis
- 2 tl. serehpoeder (citroengras)
- 2 tl. djinten (komijnpoeder)
- 2 tl. laos
- 2 tl. djahe (gemberpoeder)
- 1 tl. sambal badjak
- 160 gr, eiermie
- 600 gr. Italiaanse wokgroenten (diepvries)
- zeezout
Bereiding
Verhit de olie in een (gietijzeren) wok en bak het gehakt los en bruin. Bak de knoflook kort mee. Roer de ketjap, sambal en alle specerijen erdoor en laat even meebakken. Bereid intussen de noedels (eiermie). Doe de bevroren groenten bij het gehakt en roerbak deze tot ze helemaal ontdooid en warm zijn. Breng op smaak met zout. Giet de noedels af en schep deze door het gehakt-groentemengsel. Laat het nog even goed doorwarmen. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten