Ingrediƫnten
- 2 el. arachide-olie
- 1 el. milde Indiase currypasta
- 1 el. ketjap manis
- 1 bos groene asperges, gewassen en in stukjes
- 200 gr. sugar snaps, schoongemaakt en gehalveerd
- 3 teentjes knoflook, grofgehakt
- 300 gr. biologische kipfilet
- 200 ml. kokosmelk
- 150 gr. basmatirijst
Bereiding
Kook de rijst in 8 minuten gaar en laat nog 10 minuten staan met de deksel op de pan. Verhit de olie in een (gietijzeren) wok. Bak de currypasta kort en roerbak vervolgens de groenten gedurende ca. 7 minuten op hoog vuur. Zet het vuur laag en bak de knoflook kort mee. Voeg de kipfilet toe en bak deze gaar. Roer er de ketjap en kokosmelk door en laat wat inkoken. Breng op smaak met wat (zee)zout. Serveer de curry met de rijst. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten