Ingrediƫnten
- 4 biologische hamburgers
- 750 gr. roma-tomaten
- 3 tenen knoflook, grofgehakt
- 2 el. aceto balsamico
- 2 el. gedroogde oregano
- 2 el. gedroogde salie
- 2 el. gedroogde tijm
- 2 el. gedroogde basilicum
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
- 300 gr. spaghetti
- 75 gr. Pecorino Romano, geraspt
Bereiding
Bak de hamburgers ca. 8 minuten in een koekenpan. Keer ze halverwege. Haal ze uit de pan en snijd ze in kleine blokjes. Ontvel intussen de tomaten (zie Tips en technieken). Snijd de ontvelde tomaten in blokjes.
Fruit de knoflook kort in de het bakvet van de hamburgers. Doe de tomaten erbij en roer de kruiden en aceto balsamico erdoor. Laat de saus 15-20 minuten zachtjes inkoken. Kook intussen de spaghetti in ca. 10 minuten al dente (beetgaar). Giet af en roer er wat olijfolie door. Doe de blokjes hamburgers in de saus en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over de borden en schep daarover de saus. Verdeel tot slot de geraspte kaas ervoer. Eet smakelijk!
Fruit de knoflook kort in de het bakvet van de hamburgers. Doe de tomaten erbij en roer de kruiden en aceto balsamico erdoor. Laat de saus 15-20 minuten zachtjes inkoken. Kook intussen de spaghetti in ca. 10 minuten al dente (beetgaar). Giet af en roer er wat olijfolie door. Doe de blokjes hamburgers in de saus en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de spaghetti over de borden en schep daarover de saus. Verdeel tot slot de geraspte kaas ervoer. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten