zaterdag 7 mei 2011

Wraps met makreel, tomaat en rucola

Vanavond eten we een heerlijk zomerse maaltijd. Deze koude wraps passen prima bij een maaltijd in de tuin bij een temperatuur van ruim 25 graden. Het is ook lekker snel klaar: 10-15 minuten. Voor de goede orde: het recept is afkomstig uit de Allerhande. Ik heb er alleen wat mosterd aan toegevoegd.
Ingrediƫnten
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl sambal
  • 1 tl. Dijon mosterd
  • 1 pak wrap tortillas (4 stuks)
  • 1 zak rucola (sla, 75 g)
  • 2 makrelen (a ca. 250 g), vel en graten verwijderd
  • 2 tomaten, in parten
Bereiding
Meng de mayonaise met de sambal en de mosterd. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rucola, makreel en de tomaten over de wraps. Schep de sambal-mosterdmayonaise erop. Vouw het onderste deel van de wrap over de vulling en rol op. Snijd de wraps in stukken. Lekker met nachochips. Eet smakelijk!

Bron: www.ah.nl

Geen opmerkingen: