Ingrediƫnten*
- 175 gr. farfalle
- 4 el. olijfolie
- 400 gr. broccoliroosjes, fijngesneden
- 200 gr. magor (mascarpone en gorgonzola door elkaar), in stukjes gesneden
- 2 stukken biologische zalmfilet
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen.
Bereiding
Kook de broccoliroosjes ca. 3 minuten in een klein beetje water. Kook de farfalle in 10 minuten al dente (beetgaar). Roerbak de broccoli in 2 el. olijfolie kort en roer de kaas erdoor en laat deze smelten. Bak de zalm in 2 el. olijfolie snel aan beide kanten goudbruin en net gaar. Schep tot slot de pasta door het broccoli-kaasmengsel. Breng tot slot het geheel op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de zalm. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten