vrijdag 16 september 2011

Farfalle met broccoli en magor en gebakken zalmfilet

Vanavond eten we een pastamaaltijd met fijngesneden broccoliroosjes en magor (mascarpone en gorgonzola). Daarbij heb ik een lekker stukje biologische zalmfilet geserveerd.
Ingrediƫnten*
  • 175 gr. farfalle
  • 4 el. olijfolie
  • 400 gr. broccoliroosjes, fijngesneden
  • 200 gr. magor (mascarpone en gorgonzola door elkaar), in stukjes gesneden
  • 2 stukken biologische zalmfilet
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen.
Bereiding
Kook de broccoliroosjes ca. 3 minuten in een klein beetje water. Kook de farfalle in 10 minuten al dente (beetgaar). Roerbak de broccoli in 2 el. olijfolie kort en roer de kaas erdoor en laat deze smelten. Bak de zalm in 2 el. olijfolie snel aan beide kanten goudbruin en net gaar. Schep tot slot de pasta door het broccoli-kaasmengsel. Breng tot slot het geheel op smaak met zout en peper. Serveer de pasta met de zalm. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: