Ingrediƫnten*
- 1 kleine bloemkool, in roosjes
- 250 gr. verse papardelle
- 350 gr. zalmfilet in blokjes
voor de pesto
- 30 gr. basilicumblaadjes
- 4 el. extra vergine olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- 30 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 el. cashewnoten
- zout
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Maak een mooi gladde pesto van de genoemde ingrediƫnten (cashewnoten i.p.v. pijnboompitten). De bereidingswijze vind je bij Basisrecepten. Kook de bloemkool in ca 7 minuten beetgaar. Kook intussen ook de papardelle in ruim water met zout in 4 minuten al dente (beetgaar). Hak de gekookte bloemkool grof en roer deze samen met de pesto en zalmblokjes door de afgegoten pasta. Breng op smaak met (zee)zout en versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten