woensdag 16 mei 2012

Lekkerbekjes van tilapia met worteltjes en gekookte aardappelen

Wat eten we vanavond? Gekookte aardappelen en worteltjes met een zelfgemaakt lekkerbekje. Eenvoudig en snel te bereiden.
Ingrediƫnten*
  • 500 gr. culinaire aardappelen (AH), geschild en in vieren
  • 500 gr. wortelen, geschrapt en in stukjes
  • 3 tilapia filets
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 50 gr. bloem
  • 50 ml. melk
  • 4 el. olijfolie

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de aardappelen in 18 minuten gaar. Kook de worteltjes in 15 minuten gaar. Maak van de melk en bloem een papje. Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper en haal ze door het bloempapje. Verhit de olijfolie in een koekenpan en  bak de vis op vrij hoog vuur in 7 minuten goudbruin. Keer halverwege. Verdeel alles over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: