Ingrediƫnten*
- 250 gr. penne/fusilli
- 2 teentjes knoflook, grof gehakt
- 250 gr. gerookte kip, in reepjes
- 6 trostomaten, in blokjes
- 1 potje zwarte (Taggia) olijven
- half potje pesto genovese
- 2 bollen mozzarella (van buffelmelk), in plakjes
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta in 9 minuten al dente (beetgaar). Schenk de olijfolie uit het potje olijven in de koekenpan en verwarm deze. Zet het vuur laag en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg de kipreepjes toe en bak deze langzaam mee. Roer tot slot de tomaten en olijven, en 2 el. pesto erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roer de afgegoten pasta erdoor. Schep de pasta op de borden en leg de plakjes mozzarella ernaast en schep hier wat pesto op. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten