Ingrediƫnten*
- 250 gr. biologische macaroni
- 150 gr. haricots verts
- 2 gerookte scharrelkipfilets, in stukjes
- 8 Tasty Tom tomaten, in vieren
- 1 potje Kalamata olijven (zonder pit)
Voor de dressing
- 3 el. extra vergine olijfolie
- 2 el. Dijon mosterd
- sap van 2 limoenen
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Kook de schoongemaakte haricots verts in 8 minuten beetgaar. Maak een dressing door de genoemde ingrediƫnten door elkaar te kloppen en breng deze op smaak met zout en peper. Giet de pasta en haricots verts af en roer ze direct door de dressing. Laat afkoelen. Roer tot slot de kip, tomaten en olijven door de afgekoelde salade. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten