donderdag 6 september 2012

Gebakken tilapia met broccoli en tomaatjes

Gebakken tilapia met broccoli en tomaatjes
Wat eten we vanavond? Lekker gekruide tilapiafilets uit de koekenpan. Daarbij wat broccoli en gehalveerde romaatjes. Om het een en ander te completeren nog in de oven geroosterde gekruide aardappelpartjes in met schil.
Ingrediƫnten*
  • 3 gekruide tilapiafilets (AH)
  • 3 el. olijfolie
  • 2 struikjes broccoli, in roosjes
  • 1 bakje romaatjes, gehalveerd
  • 450 gr. gekruide aardappelpartjes met schil

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de aardappelpartjes in een ovenschaal en meng er 1 el. olie door. laat de aardappeltjes in de oven in 20 min goudbruin worden. Kook intussen de broccoli in 5-7 minuten (beet)gaar. Verhit 2 el. olie in een koekenpan en bak de tilapiafilets in 6 minuten gaar en bruin. Keer halverwege. Giet de broccoli af en roer de tomaatjes erdoor en laat deze van het vuur met de deksel op de pan warm worden. Haal de aardappeltjes uit de oven en schep ze op de borden verdeel de vis en groenten ook over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: