Ingrediƫnten*
- 400 gr. verse perle (pastabuideltjes), gevuld met basilicum en pijnboompitten
- 400 gr. fijngesneden snijbonen
- 25 gr. margarine
- 250 gr. biologische hamblokjes
- 3 teentjes knoflook
- 125 ml. slagroom
- 300 gr. biologische Hollandse blauwschimmelkaas (of andere blauwschimmelkaas), in blokjes
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kook de snijbonen in wat kokend water in 6 minuten beetgaar. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de hamblokjes enkele minuten. Pers de knoflook erboven uit en schenk de slagroom erbij. Laat 1 minuut inkoken. Kook intussen de perle in 5-6 minuten beetgaar. Doe de kaas bij de hamblokjes en laat deze langzaam smelten. Breng op smaak met zout en ruim peper. Roer de afgegoten snijboontjes erdoor. Giet de perle af en roer deze door de saus. Eet smakelijk!
3 opmerkingen:
Bij de AH verkopen ze 'verse' perle a la carbonara. Prima te eten, ook in jouw combi.
Dank voor de tip. Ik heb mijn verse perle ook bij AH gekocht.
Vandaag het recept gemaakt . Erg smakelijk.
Een reactie posten