zaterdag 1 september 2012

Wraps met kip

Wraps met kip
Wat eten we vanavond? Wraps gevuld met pittige gekruide stukjes kipfilet. Aangevuld met ijsbergsla, zoete puntpaprika, romaatjes, pittige saus, guacamole en nachochips. Je hoeft alleen de kip te bakken en de wraps op te warmen. Zet alles op tafel en iedereen vult zijn wraps zoals hij/zij het lekker vindt.
Ingrediƫnten*
  • 8 tortilla wraps
  • 3 el. olijfolie
  • 450 gr. scharrelkipfilet, in blokjes
  • 1 zakje kruidenmix voor burrito's
  • 100 gr. ijsbergsla, in kleine reepjes
  • 150 romaatjes (mini roma-tomaatjes), in vieren
  • 2 puntpaprika's, in kleine stukjes
  • 2 avocado's, geschild en in stukjes
  • 1 zakje guacamole-mix
  • 1 potje milde tacosaus
  • 1 zak nachochips

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in de koekenpan en bak de stukjes kipfilet goudbruin. Meng de burrito-mix met 50 ml. water  en roer deze door de kipfilet. Laat nog 5 minuten zachtjes sudderen. Doe de avocado, de guacamole-mix en 100 ml. water in een beker en pureer het geheel met de staafmixer tot een mooie gladde puree. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet alles op tafel. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: