Ingrediƫnten*
- 4 el. olijfolie
- 2 rode paprika's, in stukjes
- 250 gr. kastanjechampignons, in vieren
- 2 rode ui, grof gehakt
- 3 tenen knoflook, grof gehakt
- 500 gr. voorgekookte krieltjes
- 2 tl. pikante paprikapoeder
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
- (3 plakken biologische bakbloedworst)
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in een ruime koekenpan of hapjespan. Bak de ui met de paprika en krieltjes gedurende 10-15 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Roer de champignons, paprikapoeder en knoflook erdoor en laat op laag vuur nog enkele minuten bakken. Breng op smaak met zout en peper. (Bestrooi de plakken bloedworst aan beide kanten met bloem en bak ze in wat olijfolie 2 minuten aan elke kant.). Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten