Ingrediƫnten*
- 250 gr. verse mezzelune giganti met ricotta en spinazie
- 300 gr. zeevruchten
- 2 struiken broccoli, alleen de roosjes
- 4 el. olijfolie
- 1 potje pesto genovese a 80 gram
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- (tabasco)
* voor 2 volwassenen.
Bereiding
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan. Roerbak de broccoliroosjes gedurende 5-7 minuten. Kook intussen de mezzelune volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als je rauwe zeevruchten gebruikt, roerbak die dan een paar minuten mee met de broccoli. Gekookte zeevruchten alleen goed doorwarmen met de broccoli, maar niet bakken. Roer de pesto door het broccoli-zeevruchtenmengsel. Breng op smaak met wat zout en ruim peper en evt. een aantal druppels tabasco. Schep tot slot de afgegoten mezzelune er voorzichtig door. Eet smakelijk!
Zelf pesto maken?
Maak je de pesto liever zelf? Gebruik dan dit recept.
Zelf pesto maken?
Maak je de pesto liever zelf? Gebruik dan dit recept.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten