vrijdag 6 december 2013

Toscaanse worstjes met boontjes en krieltjes

Toscaanse worstjes met boontjes en krieltjes
Wat eten we vanavond? Pittig gekruide Toscaanse worstjes. De worstjes zijn gemaakt van o.a. rundvlees en mozzarella. Daarbij in de oven gebakken Provençaals gekruide krielaardappeltjes en beetgaar gekookte sperzieboontjes. Eenvoudig, snel en lekker.
Ingrediënten*
  • 500 gr. Provencaals gekruide krielaardappeltjes (voorgekookt)
  • 500 gr. sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
  • 4 el. olijfolie
  • 9 Toscaanse worstjes

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de krieltjes met 2 el. olijfolie in een ovenschaal. Zet deze in de oven en laat in 20 minuten goudbruin worden. Kook intussen de de sperziebonen in wat water in 15 minuten beetgaar. Bak de worstjes in 2 el. olijfolie in 12-15 minuten mooi goudbruin en gaar. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: