donderdag 6 november 2014

Pasta met spinazie en zeevruchten

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snelle pastamaaltijd. Ik heb vandaag gekozen voor (biologische) schelpmacaroni als basis. Als groente zit er spinazie a la crème (diepvries) doorheen. Daarnaast heb ik een mix van zeevruchten, zoals garnalen, mosselen, krabsticks (ook uit de diepvries) gebruikt in het recept. Het geheel heb ik extra op smaak gebracht met wat roomkaas met kruiden. Het resultaat? Een eenvoudige maaltijd die binnen een half uur op tafel staat.
Ingrediënten*
  • 250 gr. biologische schelpmacaroni
  • 450 gr. spinazie a la creme (diepvries), ontdooid
  • 500 gr. zeevruchten (diepvries)
  • 200 gr. roomkaas met kruiden
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 3 personen.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Verwarm in een andere pan de spinazie met de zeevruchten, totdat de zeevruchten ontdooid zijn. Laat het bij voorkeur niet koken. Roer de spinazie met de zeevruchten door de afgegoten pasta en schep de roomkaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: