Ingrediƫnten*
- 1 kg. vastkokende aardappelen, geschild en in stukken
- 800 gr. sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 2 el olijfolie
- 4 lamsburgers
- 1 bol mozzarella, in 4 grote plakken
- verse basilicumblaadjes, gescheurd
* voor 4 personen.
Bereiding
Kook de aardappels in 18-20 minuten gaar. Kook de sperzeebonen in 13-15 minuten beetgaar. Verhit intussen de olie in een ruime koekenpan. Bak de lamsburgers in 12-14 minuten rondom goudbruin. Verwarm de ovengrill op de hoogste stand. Leg de lamsburgers naast elkaar in een ovenschaal en leg op elke burger een plakje mozzarella. Zet de burgers onder de grill en laat in 1,5 - 2 minuten de kaas smelten. Haal de ovenschaal uit de oven en bestrooi met de basilicum. Serveer met de afgegoten aardappelen en sperziebonen. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten