donderdag 23 april 2015

Pasta met garnalen en kaas

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een pastamaaltijd met grote garnalen en oude kaas. Verder zitten er ui en doperwten door.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. pipe rigatte
  • 250 gr. grote rauwe, gepelde garnalen (diepvries, ontdooid)
  • 2 el. olijfolie
  • 2 uien, grof gehakt
  • 3 tenen knoflook, grof gehakt
  • 250 doperwten (diepvries)
  • 400 gr. oude kaas, vers geraspt

* voor 3 personen.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Verhit de olie en in een ruime koekenpan en fruit de ui een paar minuten, bak de knoflook even mee. Voeg de doperwten en garnalen toe en bak het geheel al omscheppend enkele minuten, tot dat de garnalen lichtroze en net gaar zijn. Schep het het mengsel door de afgegoten pasta en roer de kaas erdoor. Laat deze even smelten en breng het geheel op smaak met versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: