woensdag 17 februari 2010

Couscous met gehaktballetjes in tomatensaus

Ik was laat thuis, dus dat daarom eten we vanavond deze eenvoudige maaltijd. Een lekkere combi aangevuld met naanbrood.


  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1 ui, fijn gehakt
  • 350 gr. rundergehaktballetjes
  • 2 blikken tomatenblokjes a 400 gr.
  • 2 tl. ketoembar (korianderpoeder)
  • 2 tl. djintan (komijnpoeder)
  • 2 el. olijfolie
  • 175 gr. (biologische) couscous
  • 3 kleine naanbroodjes
Bereiding
Fruit de ui en knoflook in de olijfolie. Bak de gehaktballetjes mooi bruin. Voeg de tomaten en de kruiden toe. Maak de couscous klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de naanroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet smakelijk!


Ingrediƫnten

Geen opmerkingen: