- 3 el. olijfmayonaise
- 1 el. dijonmosterd
- 3 el. yoghurt
- 1 el. extra vergine olijfolie
- 2 tl. dragon
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
- (enkele druppels tabasco)
- 1 sjalotje, zeer fijngehakt
- 2 tl. kappertjes
- 3 el. zongedroogde tomaten, fijngehakt
- 2 blikjes MSC tonijn in olie, uitgelekt
- 2 hard gekookte eieren, geschild en grof gehakt
- 12 bruine/witte bolletjes
Bereiding
Roer de mayonaise, mosterd, yoghurt, olijfolie, dragon, zout en peper (en evt. de tabasco) tot een saus. Meng de kappertjes en zongedroogde tomaten erdoor. Meng tot slot de tonijn en de eieren erdoor. Laat minimaal een uur staan om de smaken goed in te laten trekken. Beleg bruine en/of witte bolletjes met de salade.
Dus vanavond eten we tonijnsalade. Eet smakelijk!
Dus vanavond eten we tonijnsalade. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten