Ingrediƫnten
- 400 gr. biologisch rundergehakt
- 3 tenen knoflook, grofgehakt
- 4 tl. chilipoeder
- 2 tl. paprikapoeder
- 1 tl. kerriepoeder
- 1 tl. gedroogde oregano
- 1 tl. komijnpoeder
- 2 rode paprika's, in stukjes
- zout
- 150 gr. kerstomaatjes, gehalveerd
- 150 gr. oude boerenkaas, geraspt
- 1 doos tacoschelpen
- 1 fles chilisaus
Bereiding
Bak het gehakt in een droge hete koekenpan rul en bruin. Bak de knoflook even mee. Roer alle kruiden erdoor. Voeg 3/4 van paprika toe en bak het geheel 5-10 minuten goed door. Breng op smaak met zout. Verwarm intussen de oven voor op 180 graden. Verwarm de tacoschelpen 5 minuten. Doe de kerstomaatjes en de rest van de paprika in schaaltjes. Leg de warme tacoschelpen op een schaal. Zet alles op tafel en laat iedereen zelf zijn schelpen naar believen vullen en op smaak afmaken met de chilisaus. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten