Ingrediƫnten
- 500 gr. biologische zuurkool (naturel)
- 50 ml. appelsap
- 150 gr. basmatirijst
- 2 el. olijfolie
- 2 (zoete) puntpaprika's, in smalle reepjes
- 300 gr. pangafilet, in blokjes
- 1 el. Thaise rode currypasta
- 1 tl. komijnpoeder
- 125 ml. kookroom
Bereiding
Kook de zuurkool in het appelsap in ca. 15 minuten beetgaar. Kook intussen de rijst in 8 minuten gaar.
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de paprika enkele minuten. Roer de currypasta en het komijnpoeder erdoor en laat even meebakken. Doe de pangafilet erbij, roer goed door een laat zachtjes ca. 5 minuten meegaren. Roer tot slot de kookroom erdoor.
Giet de rijst en zuurkool af en meng deze met de inhoud van de koekenpan. Breng evt. op smaak met wat zeezout. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten