Ingrediƫnten
- 500 gr. farfalle tricolore
- 2 rode paprika's, in kleine blokjes
- 1 gele paprika, in kleine blokjes
- 500 gr. champignons, kleingesneden
- 3 blikjes tonijn in olie, uitgelekt
- 400 gr. oude harde geitenkaas, in blokjes
voor de dressing
- 200 ml. olijfolie
- sap van 3 limoenen
- 5 teentjes knoflook, geperst
- 3 el. Dijon mosterd
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kook de farfalle in 11 minuten al dente (beetgaar). Klop intussen met een garde de olijfolie, het limoensap, de mosterd en de geperste knoflook tot een mooie samenhangende dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Schep de hete farfalle door de dressing. Schep er vervolgens de paprika, champignons en tonijn door. Laat afkoelen, schep af en toe goed door. Schep, als het geheel is afgekoeld, de blokjes erdoor. Breng op smaak met ruim peper. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten