vrijdag 9 maart 2012

Penne met spinazie en zeewolf

Wat eten we vanavond? Pasta met spinazie en vis. Een smakelijke en snelle maaltijd. Voor de vis heb ik deze keer een lekker stevig stukje zeewolffilet gebruikt. Verder heb ik er nog wat fijngehakte rode ui door gedaan en ruim knoflook.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. penne rigate
  • 450 gr. biologische spinazieblokjes a la creme (diepvries, AH)
  • 250 gr. zeewolffilet, in blokjes
  • 1 rode ui, fijn gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Fruit de ui en knoflook in een koekenpan met een beetje olijfolie. Roer de spinazie en vis er door en laat op laag vuur de vis net gaar worden in ca, 5-7 minuten. Roer de pasta erdoor en breng op smaak met (zee)zout en versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: