woensdag 30 mei 2012

Penne met spinazie, gorgonzola en spekjes

Wat eten we vanavond? Biologische pasta met biologische (diepvries)spinazie. Heerlijk pittig op smaak gebracht met uitgebakken biologische spekjes en gorgonzola. Snel klaar en lekker.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. biologische penne rigate
  • 450 gr. biologische bladspinazie (diepvries), in blokjes
  • 200 gr. biologische spekreepjes
  • 150 gr. gorgonzola, in stukjes
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan ca, 10 minuten. Doe de spinazie erbij en laat deze ontdooien. Breng op smaak met zout en peper. Roer de afgegoten penne erdoor. Doe de stukje gorgonzola erbij en meng deze goed met de pasta en spinazie, totdat de kaas is gesmolten. Verdeel de pasta over de borden. Eet smakelijk!

3 opmerkingen:

Peter zei

Heerlijk! Zelfs de moeilijke eters aan onze tafel vielen ervoor! Meer meer!

Peter zei

Heerlijk en eenvoudig recept. Zelfs onze moeilijk eters hebben er van genoten! Meer meer!

Wat eten we vanavond zei

Goed om te lezen. Volg Wat eten we vanavond op Facebook (https://www.facebook.com/watetenwevanavond) en je bent altijd op de hoogte