maandag 15 oktober 2012

Vegetarische chili met kapucijners, ananas en nachos

Wat eten we vanavond? Een met chilikruidenmix gekruide schotel van kapucijners, prei, kastanjechampignons, semi-gedroogde tomaten en stukjes ananas. Ik heb er wat gebakken uitjes over gestrooid en nachos bij geserveerd.
Ingrediƫnten*
  • 3 el. olijfolie
  • 2 preien, in ringetjes
  • 150 gr. kastanjechampignons, in vieren
  • 1 potje semi-gedroogde tomaten, uitgelekt
  • 1 zakje chilikruidenmix
  • 1 blik jonge kapucijners, 
  • 1 blik ananasstukjes, uitgelekt
  • 6 el. gebakken uitjes
  • 1 zak nachos

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de prei en champignons enkele minuten. Roer de tomaten, chilikruidenmix en 100 ml. kapucijnervocht erdoor. Laat nog even pruttelen. Voeg de kapucijners en ananas toe en laat op laag vuur het geheel langzaam goed doorwarmen. Verdeel het geheel over de (diepe) borden en strooi de uitjes erover. Geef de nachos erbij. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: