Ingrediƫnten*
- 250 gr. rigatone
- 450 gr. biologische bladspinazien a la creme (diepvries), ontdooid
- 25 gr. roomboter
- 450 gr. zalmfilet, in 3 stukken
- 100 gr. cocktailgarnalen
- 2 el. Dijon mosterd
- 3 tl. gedroogde dille
- 50 ml. kookroom
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de roomboter in een ovenschaal in de oven smelten. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Laat de zalm in de oven in ca. 8 minuten bijna gaar worden. Verwarm intussen de spinazie langzaam. Voeg de garnalen, mosterd, dille en kookroom toe en laat langzaam doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper. Roer het spinaziemengsel door de afgegoten pasta. Verdeel de pasta over de borden en leg er een stuk zalm naast. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten