Ingrediƫnten*
- 250 gr. farfalle
- 2 el. olijfolie
- 4 sjalotjes, grof gehakt
- 4 teentjes knoflook, grof gehakt
- 400 gr. gerookte kipfilet, in reepjes
- 400 gr. kerstomaatjes (cherry tomaatjes), gehalveerd
- 1 portie zelfgemaakte pesto genovese of 1 klein potje kant-en-klare pesto
- 100 gr. Parmezaanse kaas, vers geraspt
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de pesto (zie Basisrecepten). Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de sjalotjes enkele minuten. Voeg de knoflook toe en laat ca. 1 minuut meebakken. Roer de reepjes kipfilet erdoor en bak deze even. Doe tot slot de pesto en de de tomaatjes erbij en laat het geheel goed doorwarmen. Breng op smaak met ruim versgemalen zwarte peper. Roer de afgegoten farfalle door het mengsel en verdeel over de borden. Strooi er de Parmezaanse kaas over. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten