vrijdag 14 juni 2013

Broccoli met lamsworstjes

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige maaltijd met aardappels, vlees en groenten. Deze keer gebakken kleine krielaardappeltjes met beetgaar gekookte broccoliroosjes en goudbruin geroosterde worstjes van lamsvlees.
Ingrediƫnten*
  • 500 gr. kleine krielaardappeltjes
  • 4 el. olijfolie
  • 2 flinke struiken broccoli, alleen de roosjes
  • 8 lamsworstjes

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de worstjes in in een ovenschaal en bak ze in de oven in 10-12 minuten mooi bruin. Verhit de olie in een ruime koekenpan (met anti-aanbaklaag) en bak de krieltjes in ca. 10 minuten mooi goudbruin. Kook de broccoliroosjes in 5-7 minuten beetgaar. Eet smakelijk! 

Geen opmerkingen: