woensdag 12 juni 2013

Penne met zeevruchten en kruidenkaas

Wat eten we vanavond? Een snelle en eenvoudige pastamaaltijd. Deze maaltijd bestaat naast penne rigate uit Italiaanse roerbakgroenten, gemengde zeevruchten en Boursin cuisine. Zoals gezegd snel,simpel en ook zeker smakelijk!
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. penne rigate
  • 2 el. olijfolie
  • 500 gr. gesneden Italiaanse roerbakgroenten (paprika, courgette, prei, ui, wortel)
  • 450 gr gemengde zeevruchten (mosselen, garnalen, krabsticks, inktvis)
  • 1 bakje Boursin cuisine

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking al denkte (beetgaar). Verhit de olie in een ruime koekenpan en roerbak de groenten gedurende 5 minuten op hoog vuur. Zet het vuur laag en schep de zeevruchten en Boursin erdoor. Laat goed doorwarmen. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: