Ingrediƫnten*
- 3 el. olijfolie
- 3 paprika's, in stukjes
- 3 tenen knoflook, grof gehakt
- 150 ml. kookroom
- 250 gr. penne rigate
- 2 blikjes MSC gecertificeerde tonijn in olie, uitgelekt
- 350 gr. oude kaas, vers geraspt
- versgemalen zwarte peper
- (zee)zout
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de paprika 8-10 minuten. Doe de knoflook erbij en bak deze kort mee. Schenk de kookroom erbij en laat enkele minuten inkoken. Bereid intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de tonijn en kaas door de saus. Laat de kaas smelten en breng de saus op smaak met peper en evt. zout. Schep tot slot de afgegoten penne erdoor. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten