Ingrediƫnten
- 150 gr. eiermie
- 2 el. arachide-olie (wokolie)
- 300 gr. wokgroenten (diepvries)
- 250 gr.biologische tuinerwten (diepvries)
- 2 el. rode thaise currypasta
- 1 el. sojasaus
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl. chinese 5 spices
- 200 gr. tijgergarnalan (diepvries), ontdooid
- 300 gr. kabeljauwfilet, in stukjes
Breng in een ruime pan ca. 2 liter water aan de kook. Verhit de wok en doe de olie erin. Voeg de currypasta, sojasaus, 5 spices toe en uitgeperste knoflook toe en bak deze even mee. Roerbak de wokgroenten en tuinerwten op hoog vuur al omscheppend.
Haal de pan van het vuur, zodra het water kookt en doe de eiermie er in. Laat 4 minuten staan.
Voeg intussen de garnalen en kabeljauw toe aan de groeten en roerbak deze enkele minuten mee.
Haal na 4 minuten de eiermie met 2 vorken uit elkaar en giet af. Schep de afgegoten mie door het groente-vismengsel. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten