Ingrediƫnten
- 1 el. olijfolie
- 3 winterwortels, schoongemaakt en in blokjes
- 2 tenen knoflook, grofgehakt
- 200 ml. kookroom
- 2 blokjes MSC tonijn in olijfolie, uitgelekt
- 2 tl. (gedroogde) dille
- 2 el. Dijon mosterd
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 150 gr. basmati rijst
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes wortel in 10-15 minuten beetgaar. Bak de knoflook 1 minuut mee. Bereid intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk de room bij de wortel en laat 2 minuten inkoken. Roer de tonijn, dille en mosterd erdoor en warm het geheel goed door. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten