Ingrediƫnten*
- 150 gr. penne rigate
- 150 gr. gemengde sla
- 250 gr. gerookte kipfilet, in reepjes
- 150 gr. Hollandse schapenkaas, in blokjes
- 3 el. zongedroogde tomaten, in stukjes
- 3 el. groene olijven zonder pit, in ringetjes
voor de dressing
- 3 el. Spaanse olijfolie
- 1 el. witte wijnazijn
- 1 el. Dijon mosterd
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de penne in 10 minuten al dente (beetgaar). Klop intussen in een ruime schaal alle ingrediƫnten voor de dressing door elkaar tot een glad geheel. Giet de penne af en roer deze met de kipreepjes door de dressing. Laat even afkoelen en roer er vervolgens de schapenkaas, olijven en tomaatjes door. Schep tot slot de gemengde sla erdoor en laat het geheel ca. 10 minuten goed intrekken. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten