Ingrediƫnten*
- 250 gr. penne rigate
- 2 el. olijfolie
- 250 gr. champignons, in vieren gesneden
- 350 gr. biologische spinazieblokjes, diepvries (ontdooid)
- 375 gr. pangafilet, in blokjes
- (zelfgemaakte) pesto genovese, zie basisrecepten, helft van het recept (of 3/4 potje)
- 150 ml. kookroom
- (zee)zout
- Versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Maak eerst zelf de pesto, als je daarvoor kiest. Kook dan de pasta al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de champignons kort op hoog vuur. Schenk de kookroom erbij en laat deze enigszins inkoken. Voeg de pangafilet toe en laat de vis in ca. 5 minuten gaar worden. Roer vervolgens de spinazie en pesto door het geheel en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper. Meng de pasta tot slot met de saus. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten