donderdag 7 maart 2013

Pasta met spinazie, worstjes en gorgonzola

Wat eten we vanavond? Gewoon een heerlijke  pasta met spinazie (diepvries). Daardoorheen ook nog goudbruin gebakken (biologische) runderchipolata (worstjes) en lekker pittige gorgonzola. Snel te bereiden, dus ideaal voor een doordeweekse avond.
Ingrediënten*
  • 250 gr. farfalle
  • 2 el. olijfolie
  • 250 gr, biologische runderchipolata
  • 450 gr. spinazie a la crème (diepvries), ontdooid
  • 150 gr. Gorgonzola, in stukken
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Bak de worstjes in de olijfolie in ca. 8-10 minuten goudbruin. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de worstjes in de olijfolie in ca. 8-10 minuten goudbruin. Verwarm de spinazie zachtjes (laat niet koken). Snijd de gare worstjes in kleine stukjes. Meng de afgegoten pasta met de worstjes en warme spinazie. Roer tot slot de Gorgonzola erdoor en laat deze smelten. Breng het geheel op smaak met peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: