Ingrediënten*
- 200 gr. gesneden icebergsla
- 4 trostomaten, in stukjes
- 2 rijpe avocado's
- 200 gr. Griekse fetakaas, in blokjes
- 2 el. walnoten, grof gehakt
- 3 tl. gedroogde Provençaalse kuiden
- 3 el. extra vergine (Griekse) olijfolie
- 1 bruin stokbrood, in stukjes
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Doe de sla met de tomaten in een ruime kom. Snijd de avocado's in tweeën, verwijder de pit en de schil. Snijd de avocado's in blokjes en schep deze met de blokjes feta door de salade. Schenk de olijfolie erover, strooi de kruiden erover en meng deze goed met de salade. Verdeel tot slot de walnoten over het geheel. Serveer de salade met de sneetjes bruin stokbrood. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten