Ingrediƫnten*
- 250 g farfalle (pasta)
- 2 el olijfolie
- 1 venkelknol, in dunne plakken
- 2 teentjes knoflook, grof gehakt
- 350 g tomatensaus (tomato frito)
- 150 ml visbouillon, heet (van tablet)
- 250 g romaatjes, in partjes
- 30 zakje platte peterselieblaadjes, fijngesneden
- 250 g gepelde rauwe garnalen (diepvries), ontdooid
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de venkel 3 min. op middelhoog vuur. Bak de knoflook 1 minuut mee. Voeg de tomatensaus en visbouillon toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op hoog vuur koken. Roer regelmatig. Laat de garnalen de laatste 2-3 minuten meekoken. Snijd ondertussen de romaatjes in partjes. Giet de pasta af, schep samen met de tomaat, peterselie en door de saus en serveer. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten