woensdag 26 januari 2011

Rode kool met gehaktballetjes en rösti

Vanavond eten we rode kool met appeltjes, gecombineerd met in de oven geroosterde rundergehaktballetjes en heerlijk krokante röstirondjes. Deze keer lekker snel door het gebruik van rode kool uit de diepvries en klant-en-klare biologische gehaktballetjes en röstirondjes uit de diepvries. Maar toch gewoon lekker!
Ingrediënten
  • 450 gr. rode kool met stukjes appel (diepvries), ontdooid
  • 13 röstirondjes
  • 350 gr. biologische gehaktballetjes
Bereiding
Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Verwarm de ontdooide rode kool op laag vuur. Bak de röstrondjes in ca. 16 minuten goudbruin en knapperig. Draai ze halverwege Doe de gehaktballetjes in een ovenschaal en rooster ze in ca. 12 minuten mee in de oven. Schep ze halverwege om. Schep, zodra alles klaar is en de rode kool goed heet alles op de borden. Serveer er evt. wat chilisaus bij. Eet smakelijk!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het ziet er weer overheerlijk uit!