maandag 3 oktober 2011

Thaise curry met vis

Vanavond eten we een snelle, heerlijke curry. Deze curry heb ik gemaakt met pangafilet, verse erwten, tomaat en kokosmelk. Het combineert prima met de Thaise noodles en is bovendien in 20 minuten klaar. Het recept is een persoonlijke variatie op een recept uit de Allerhande.
Ingrediƫnten*
  • 200 gr. Thaise noedels
  • 2 el. zonnebloemolie
  • 300 gr. pangafilet, in blokjes van 2 cm
  • 1 zakje curry paste yellow (70 g)
  • 3 tomaten, in partjes
  • 400 gr. verse erwten, gekookt
  • 1 blikje coconut cream (165 ml)
  • sap van een halve limoen

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de pangafilet in 3 min. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en de erwten toe en bak nog 3 min. Schenk de coconut cream erbij en laat 3 min. stoven. Haal de pan van het vuur en roer het limoensap erdoor. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de noedels. Lekker met verse koriander. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: