Ingrediƫnten*
- 200 gr. Thaise noedels
- 2 el. zonnebloemolie
- 300 gr. pangafilet, in blokjes van 2 cm
- 1 zakje curry paste yellow (70 g)
- 3 tomaten, in partjes
- 400 gr. verse erwten, gekookt
- 1 blikje coconut cream (165 ml)
- sap van een halve limoen
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de pangafilet in 3 min. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en de erwten toe en bak nog 3 min. Schenk de coconut cream erbij en laat 3 min. stoven. Haal de pan van het vuur en roer het limoensap erdoor. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de noedels. Lekker met verse koriander. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten