Ingrediƫnten*
- 400 g spaghetti
- 4 biologische runderchipolata
- 1 grote ui
- 1 winterpeen
- 2 stengels bleekselderij
- 1 rode peper
- 140 g tomatenpuree
- 2 el kraanwater
- 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
- 250 g cherrytomaten
* voor 3-4 personen.
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen het vel van de worstjes. Verhit een hapjespan of grote koekenpan en bak het vlees in 3 min. rondom bruin. Breek het daarbij met een spatel in stukjes.Snipper de ui. Schrap de winterpeen en snijd in kleine blokjes. Snijd de bleekselderij in kleine blokjes. Doe de ui, winterpeen en bleekselderij bij het vlees en bak 10 min. mee. Snijd de rode peper heel fijn en voeg toe. Verwijder eventueel eerst de zaadlijsten voor een minder pittig gerecht. Voeg de tomatenpuree, een scheutje water, de kruiden en eventueel zout toe en laat nog 3 min. zachtjes koken. Halveer de cherrytomaten. Schep door de saus en verwarm nog 1 min. Serveer de spaghetti met de saus. Eet smakelijk!
Bron: Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten