vrijdag 25 juli 2014

Tortellonisalade met zelfgemaakte pesto

Tortellonisalade met zelfgemaakte pesto
Wat eten we vanavond? Snelle en lekkere vegetarische pastasalade. Binnen 25 minuten op tafel. Bij voorkeur met zelfgemaakte pesto, maar je kunt natuurlijk ook een potje gebruiken. Het recept is afkomstig van www.ah.nl, waarop ik een kleine aanpassing heb gedaan.

dinsdag 15 juli 2014

Pizza met kip-chorizoballetjes

Pizza met kip-chorizoballetjes
Wat eten we vanavond? Een snelle, kindvriendelijke pizza. Lekker makkelijk op basis van kant-en-klaar pizzadeeg. Belegd met zoete paprika, mozzarella en Taggia olijven. De kip-chorizoballetjes maken het tot een bijzondere pizza.

donderdag 19 juni 2014

Paprika's gevuld met rijst, gorgonzola en gerookte kip

Paprika's gevuld met rijst, gorgonzola en gerookte kip
Wat eten we vanavond? Gevulde paprika's uit de oven. Als vulling heb ik deze keer een mix gemaakt van gekookte rijst, gerookte kip, gorgonzola, semi-zongedroogde tomaatjes, kwark en oregano.

donderdag 12 juni 2014

Pasta met broccoli en chorizo

Pasta met broccoli en chorizo
Wat eten we vanavond? Een pastamaaltijd met geroerbakte broccoli en uitgebakken stukjes chorizo. Voor wat meer smaak heb ik er pesto genovese doorheen gedaan. Snel en simpel.

vrijdag 6 juni 2014

Pastasalade met tomaat, spekjes en bosui

Pastasalade met tomaat, spekjes en bosui
Wat eten we vanavond? Zomerse temperaturen, dus maar weer een pastasalade. Blijft toch heerlijk. Deze keer heb ik er verse trostomaten en uitgebakken spekjes en bosuitjes door gedaan. Daarnaast zitten er mijn favoriete Taggia olijven door en stukjes Grana Padano (kaas). Als dressing heb ik pesto met wat limoensap gebruikt.