zondag 18 juni 2017

Pastasalade met gerookte kip en mozzarella

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een zomerse pastasalade. Altijd favoriet als het zo warm is. Deze keer heb ik al dente gekookte pasta gecombineerd met stukjes gerookte kip, tomaten, olijven, mozzarella, rucola en verse basilicum.

maandag 29 mei 2017

Maaltijdsalade met garnalen, haricots verts en puntpaprika

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een lichte maaltijdsalade, die toch goed vult. De basis bestaat uit krielaardappeltjes in de schil. Daarnaast heb ik er rauwe puntpaprika en beetgaar gekookte haricots verts doorgedaan. Tot slot kort gebakken verse grote garnalen e wat zwarte olijven. Dit alles op smaak gebracht met een dressing van yoghurt, mosterd, knoflook, kerrie- en paprikapoeder. In ca. een half uur te bereiden.

woensdag 22 februari 2017

Eenpansgerecht met krieltjes, paprika, kip en champignons

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snel eenpansgerecht. Gebakken krielaardappeltjes, rode paprika, kastanjechampignons en stukjes kip. Op smaak gebracht met kerriepoeder, pikante paprikapoeder en wat Italiaanse kruiden.

vrijdag 10 februari 2017

Rijst met sperziebonen en chorizo

Wat eten we vanavond? Vandaag geef ik het recept van een combinatie van rijst met gebakken stukjes chorizo met ui en sperziebonen. Lekker snel klaar en pittig van smaak.

woensdag 8 februari 2017

Schelpmacaroni met paprika, champignons en gorgonzola

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een eenvoudige pastamaaltijd. De biologische pasta heb ik gecombineerd met drie kleuren paprika, kastanjechampignons en gorgonzola. Op smaak gebracht met knoflook en ruim versgemalen peper. Pure smaken, erg lekker!