Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een makkelijke en eenvoudige maaltijd. Biologische kipschnitzels met mooie stevige gekookte aardappelen en een frisse komkommersalade. De kipfilets heb ik zelf dubbel gepaneerd om er schnitzels van te maken. De komkommer heb ik op smaak gebracht met een dressing van olie, wijnazijn en dille.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
maandag 2 maart 2015
vrijdag 20 februari 2015
Stamppot van spruitjes
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor lekkere winterse maaltijd. Een stevige stamppot met geroerbakte spruitjes en aardappelpuree. Uitgebakken (biologische)spekreepjes completeren het geheel. Een eenvoudige, snelle en smakelijk avondmaal voor een koude dag.
maandag 29 december 2014
Fussili met gerookte kip, paprika en kaas
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snelle en smakelijke pastamaaltijd. Deze keer heb ik fussili gemaakt met stukjes gerookte kip, gebakken ui, knoflook en paprika. Het geheel op smaak gebracht met ruim peper en een flinke hoeveelheid geraspte oude kaas.
vrijdag 19 december 2014
Pittige pasta met boontjes, gehakt en kruidenkaas
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een lekker pittige pastamaaltijd. Het pittige komt van de pesto arrabiata. Daarnaast met rundergehakt, boontjes, roomkaas met kruiden en zwarte olijven. Een goed gevulde maaltijd die in een half uur op tafel staat.
donderdag 11 december 2014
Maaltijdtomatensoep met spekjes en kaas
Wat eten we vanavond? Vandaag weer een recept uit eigen koker. Een maaltijdsoep op basis van groentebouillon en runderbouillon en verse romatomaten. Om de soep wat steviger te maken heb ik er uitgebakken spekreepjes met knoflook en Magor (mascarpone met gorgonzola) aan toegevoegd. Voor de smaak ook nog wat gedroogde salie en wat tabasco. Tot slot wat vers gebakken croutons.
Abonneren op:
Posts (Atom)