Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een smakelijke maaltijd, een variatie op het oer-Hollandse aardappels, vlees en groenten. Röstirondjes met ui en bacon uit de oven met beetgaar gekookte biologische broccoli. Daarbij mooi goudbruin gebakken Toscaanse worstjes (runderworstjes met mozzarella).
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
vrijdag 13 maart 2015
woensdag 11 maart 2015
Zalmburgers met avocado & spinaziepesto
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een bijzonder broodje. Het broodje is belegd met een zalmburger gemaakt van verse zalm en verse spinazie. Als smaakmaker een pesto van spinazie en feta. De avocado combineert goed met het geheel. Dit recept, incl. de foto, is afkomstig uit de Allerhande.
vrijdag 6 maart 2015
Oosterse rijstschotel met makreel
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snelle en pittige eenpansmaaltijd. De makreel vormt een verrassend lekkere combinatie met de pittige oosterse groenten en de kerrie. Door de citroenschil krijgt het een frisse touch. Het recept is afkomstig uit de Allerhande.
maandag 2 maart 2015
Kipschnitzel met komkommersalade en aardappelen
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een makkelijke en eenvoudige maaltijd. Biologische kipschnitzels met mooie stevige gekookte aardappelen en een frisse komkommersalade. De kipfilets heb ik zelf dubbel gepaneerd om er schnitzels van te maken. De komkommer heb ik op smaak gebracht met een dressing van olie, wijnazijn en dille.
vrijdag 20 februari 2015
Stamppot van spruitjes
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor lekkere winterse maaltijd. Een stevige stamppot met geroerbakte spruitjes en aardappelpuree. Uitgebakken (biologische)spekreepjes completeren het geheel. Een eenvoudige, snelle en smakelijk avondmaal voor een koude dag.
Abonneren op:
Posts (Atom)