Wat eten we vanavond? Vandaag bij wijze van uitzondering niet een recept voor een avondmaaltijd. Dit recept voor spekkoek kun je gebruiken voor een lekker nagerecht. Spekkoek is een Indonesische cake die bestaat uit een heleboel lagen met twee verschillende samenstellingen. Het is niet zo ingewikkeld, maar het bakproces kost wel redelijk wat tijd. Houd in totaal rekening met ca. 1,5 - 2 uur bereidingstijd. Dit recept is afkomstig van www.24kitchen.nl.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
zondag 29 maart 2015
vrijdag 20 maart 2015
Braziliaanse schnitzel met rode bietjes
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een super simpele maaltijd. Gekookte aardappels met rode bietjes en een pittig gekruide schnitzel. Ik heb de bietjes op smaak gebracht met wat gemberpoeder. Lekker makkelijk en binnen een half uur op tafel.
donderdag 19 maart 2015
Spaghetti carbonara
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een klassieke pastamaaltijd. Het is de favoriete maaltijd in ons huis, zowel bij groot als klein. Heerlijk vol en romig van smaak door de spek, het ei en de kaas. Als variatie heb ik er deze keer Taggia olijven door gedaan.
zondag 15 maart 2015
Pasta met zelfgemaakte pesto, witvis en paprika
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een eenvoudige pastamaaltijd. Pipe rigata met stukjes witvis (pangasius) en gele en rode paprika. Het geheel lekker op smaak gebracht met een zelfgemaakte pesto genovese.
vrijdag 13 maart 2015
Toscaanse worstjes met broccoli en röstirondjes
Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een smakelijke maaltijd, een variatie op het oer-Hollandse aardappels, vlees en groenten. Röstirondjes met ui en bacon uit de oven met beetgaar gekookte biologische broccoli. Daarbij mooi goudbruin gebakken Toscaanse worstjes (runderworstjes met mozzarella).
Abonneren op:
Posts (Atom)