Vanavond eten we een lasagne zonder vlees of vis. Lekker met courgette, ui, tomaat en knoflook. Op smaak gebracht met rode wijn, paprikapoeder, mosterd en een beetje kaneel. Uiteraard vormt een lekkere hoeveelheid pittige kaas de toplaag van de lasagne.
Weet jij al wat je vandaag gaat eten? Op 'Wat eten we vanavond' vind je recepten voor een goede maaltijd. Meestal snel en makkelijk te bereiden.
zondag 11 september 2011
zaterdag 10 september 2011
Zeewolf in parmaham met gebakken krieltjes en zeewiersalade
Vanavond eten we eens iets heel anders. Een lekker stukje zeewolffilet omwikkeld met Parmaham en gebakken in roomboter. Daarbij krielaardappeltjes in de schil ook gebakken in roomboter en een heerlijk frisse zeewiersalade.
vrijdag 9 september 2011
Rijst met gehaktballetjes en paprika en ui.
Vanavond eten we een eenvoudige rijstmaaltijd. Deze keer heb ik ui en paprika gebakken met ruim knoflook. Het geheel heb ik op smaak gebracht met wat aceto balsamico, oregano, zout en peper. Daarbij heb ik kleine gehaktballetjes geserveerd van biologisch rundvlees.
woensdag 7 september 2011
Spaghetti met gerookte kip, Italiaanse kaas en salie
Vanavond eten we een eenvoudige spaghettimaaltijd. Lekker met wat reepjes gerookte kip, ui, knoflook, verse salie en tijm en veel Italiaanse kaas. Als groente heb ik er een simpele tomatensalade bij geserveerd.
zondag 4 september 2011
Farfalle met spinazie, runderworstjes en danish blue
Vanavond eten we farfalle. Deze keer klaargemaakt met verse spinazie, biologische runderchipolata (worstjes) en Danish Blue (kaas). Een heel lekkere combinatie, al zeg ik het zelf.
Abonneren op:
Posts (Atom)